Čišćenje poslovnog prostora

DUKO hygienic systems nudi sve usluge profesionalnog čišćenja i tekućeg održavanja higijene raznih poslovnih prostora (kancelarija, prodajnih prostora, stovarišta, lekarskih ordinacija, škola, banaka, hotela, sportskih centara, proizvodnih hala i drugih poslovnih objekata).

To podrazumeva kompletnu brigu o enterijeru, opremi i nameštaju, kao i o eksterijeru i fasadi. Po vašoj želji negujemo i održavamo zelene površine i pouzdano čistimo prilaze i puteve u toku zime.

Pružićemo vam stručnu uslugu u skladu sa vašim potrebama bilo da je reč o jednokratnom čišćenju, svakodnevnom, nedeljnom ili mesečnom održavanju vaših poslovnih prostorija.

Mašinsko čišćenje i zaštita tvrdih podova

Uz redovno ručno čiščenje poda u stambenom ili poslovnom objektu, periodično je potrebno izvršiti temeljno mašinsko čišćenje i pranje tvrdih podnih obloga, a po potrebi i zaštiti pod nanošenjem zaštitnog premaza. Mašinskim tretiranjem poda postiže se efekat temeljno čistog i sjajnog poda. Pored vizulenog efekta zadovoljava se i higijenski standard poda, produžava se vek trajanja podne obloge i Vaš prostor dobija reprezentativan izgled koji je prijatan za Vas, Vaše zapolene, klijente, goste... U pitanju je vrlo efikasan tretman koji odstranjuje sve tipove nečistoća, masnoća, žvaka i ostalih zaprljanja sa Vašeg poda. Korišćenjem adekvatnih sredstava za čišćenje uklanjamo i stare naslage akrilnih i drugih premaza.

Usluga se vrši u svim tipovima objekata bez obzira na veličinu i namenu, tako našu uslugu možete poručiti za Vaš dom, kancelariju, restoran, sportsku salu, halu, radionicu, fabriku…

Čišćenje poda vrši se upotrebom profeionalnih mašina uz korišćenje kvalitetnih, biorazgradivih i ph neutralnih sredstava za čišćenje koji su potpuno bezbedni za Vas, naše zaposlene i okolinu. Sredstva koja se upotrebljavaju imaju optimalnu snagu emulgiranja, ne izbjeljuju i ne uzrokuju promene na podnim oblogama.

Raspolažemo opremom i sredstvima za čišćenje svih vrsta tvrdih podloga: laminat, parket, mermer, granit, PVC, guma, terazzo, pločice, industrijski pod, beton…

Obratite nam se sa Vašim higijenskim zahtevima vezanim za sve vrste podova.

Ukoliko imate pitanja ili želite detaljnije informacije, budite slobodni da nas kontaktirate.

Manuelno čišćenje poslovnog prostora

Svaki poslovni prostor održava imidž same firme. Više nije dovoljno imati samo poslovne prostorije! Potrebno je imati moderan, privlačan i čist poslovni prostor, koji se čisti svaki dan i odiše svežinom. Čišćenje poslovnih prostora uprkos krizi više nije luksuz koji ne možete priuštiti sebi i svojim klijentima. Da ne bi uz sve poslovne probleme mislili i na čišćenje poslovnog prostora, tu je DUKO hygenic systems. Prepustite čišćenje profesionalcima u svom poslu, sigurni smo da imate pametnijeg posla od čišćenja prostora.

Prednosti prilikom angažovanja Professional Cleaning Service-a:

Usluge se vrše uz upotrebu profesionalne opreme i sredstava za čišćenje od strane obučenog i stručnog osoblja. Sredstva za čišćenje koja koristimo u radu su ph nautralna, birazgradiva i apsolutno su bezbedna za Vas, naše zaposlene i okolinu.

Pre otpočinjanja uspešne saradnje potrebno je pogledati i izvršiti uvid u poslovni prostor, što je potpuno besplatno i vrši se o trošku Professional Cleaning Service-a. Prilikom dolaska našeg predstavnika, dogovaraju se vremenska dinamika usluga koje će se pružati, vrsta dodatnih usluga, kao i svi ostali detalji željene usluge. Po izvršenom uvidu šaljemo Vam ponudu u kojoj su istaknuti svi dogovoreni detalji usluge. U realizaciju same usluge kreće se nakon prihvatanja ponude.

Ova usluga se kreira po potrebi klijenata, stoga smo u mogućnosti udovoljiti Vašim higijenskim zahtevima. Obratite nam se sa poverenjem!

Povratak